Fredagsmyyyys

Ja ni läste rätt. Här i Erikssonska palatset är det fredagmys deluxe idag. Tacos, gladiatorerna och ett barn som sovit rejält med middag kan inte gå fel.

Inte nog med det så har jag redan förberett allt till maten så Astrid har mig helt för mig själv. Dock måste jag dra ett par tag med dammsugaren för jag hade visst gjort en lite torr trolldeg, man ska inte byta recept om man har ett som man vet funkar, så nu är hela köket fullt med trolldegssmul.

image

Jag har haft en riktigt välförtjänt ledig vecka och har verkligen bara njutit och gjort det jag velat under de timmar som jag haft för mig själv.

Att det skulle funka bra hos Helena visste från början men aldrig hade jag trott att jag efter en vecka skulle ha en dotter som suckar och tittar bort när jag kommer för att hämta henne. Hon vill verkligen INTE hem. Det vara bara hon och Helenas dotter där idag. Bröderna var hemma pga feber så jag kan gissa att dom hade det lite extra mysigt idag.

Här är vi på hemväg i fredagssolen

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *