Fönstershopping och filmgolvad

Igår hade vi lite systertid jag och Emma. Vi skulle se en film, Les Miserable. Jag gissade att den skulle vara annorlunda, jag visste att det skulle vara en musikal. Att den skulle vara det här som det var, ja det hade jag inte på något sätt väntat mig. Som så ofta annars så har någon annan skrivit det bättre än vad jag kan göra så jag länkar helt enkelt till systerysters recension av våran filmkväll.

Jag åkte in på stan lite tidigare för att utföra lite ärenden. Det fanns även lite tid för att kolla in lite vårnyheter. Kolla på kläder åt sig själv? Nej vet ni vad, mot barnavdelningarna. På Lindex hann jag bara med tjejavdelningen men oj vad mycket roligt jag hittade där! Handla, handla, handla skrek dom åt mig. En helt ny kollektion muminkläder. Tyvärr hann jag inte spana på killavdelningen tyvärr som sagt men nästa månad tänker jag ta mig en rajd på stan.

image

 

På HM däremot var det grymt dåligt med kläder i Astrids storlek. På killsidan fanns det ett gäng T-shirts med riktigt roliga tryck. Men det enda jag föll för på tjejsidan var den här sjuuukt söta klänningen. Även om jag inte har nån aning när A ska ha den så kan det hända att jag blir tvungen att köpa den. Och byxorna då, dom är mjuka så att dom funkar som vanliga leggings, fast lite roligare.

image

Ja filmen ja… när jag blundar dyker det upp bilder från den och i huvet går slingor av de olika melodierna. Om det blir en bra film att se på TV? Jag kommer nog tycka det, men har man inte sett den på bio så kan den bli som många tycker om tex Moulin Rouge. För stor för TV liksom.

En kommentar till “Fönstershopping och filmgolvad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *