Längtar

Den här hösten/vintern blir mycket skönare än jag först trodde.

Vi brukar ju alltid åka utomlands till varmare breddgrader runt min födelsedag, i början av september. Tidigare i år bestämde vi att vi inte skulle göra det i år eftersom David precis börjat jobba då plus att Astrid skulle har varit mitt i inskolningen nästan.

Men ack så vi ångrade oss. Efter en sommar med typ två soldagar så har det varit grymt jobbigt att stanna hemma i år.  Speciellt när det, på grund av sommaren, knappt är en människa som INTE varit iväg till solen känns det som när man kollar facebook.

På grund av risk för depression så bestämde vi oss för att åka ändå. Passa på innan Astrid fyller två och gör att vi inte kommer ha råd att åka längre. Visst kommer det bli jobbigt att ha henne i knät på planet i mer än fem timmar men det är värt 3000 spänn!

Hur som helst så ska vi till Lanzarote och Flamingo Beach Resort. Vi åker med fritidsresor så det blir bamseshower för hela slanten skulle jag tro.

7 december bär det av och vi längtar såååå mycket. Dock ska vi ju hinna med en lite försenad bröllopsresa till Prag först vilket också ska bli helt underbart. Astrid ska vara hos farmor och farfar då. Själv den biten längtar jag inte efter, att vara borta från henne så länge kommer vara smärtsamt!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *