Tack Gävle kommun – tack!

När man som jag pendlar, betalar dyra pengar för tåg/busskort samt inte längre kan åka kommunalt TILL centralstationen, vilket jag kunde innan vi flyttade, då är en rymlig parkering som dessutom varit gratis i alla år hel underbart.

Nu har Gävle kommun kommit på att folk parkerar helt vilt ute på den parkeringen och att man nu måste börja ta betalt.

I kommentarerna kommer bra förslag på lösning för oss pendlare fram men frågan är om kommunen tar till sig dessa. Bland annat att man som pendlare eller om man jobbar på området skulle kunna ansöka om parkeringskort som bara gäller på vardagarna. Anledningen till att man vill ta betalt är bland annat att folk använder området som långtidsdepå för sina bilar.

Snälla Gävle kommun! Tvinga mig inte att betala ÄNNU mer för att ta mig till jobbet 🙁

http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.5103628-slut-pa-gratisparkering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *