Möhippa

Jag har ju inte skrivit nåt om den superroliga dagen vi hade i Sundsvall.

Vi for tidigt på morgonen härifrån Gävle. Regnet toköste hela den långa vägen vilket inte direkt höjde stämningen. Jag hade Johanna och Annas syrra Malin i bilen. Spännande nog kom vi fram en timme tidigt men det gjorde inget, lite småsaker skulle fixas innan huvudpersonen kom.

Bruden blev hämtad av en okänd man, fick 10 minuter på sig att packa lite saker. Sedan tilbringade hon 40 minuter i bilen med förbundna ögon och Günthers You touch my trallala, åkunt runt runt tills dom var framme i Bergsåker där vi skulle spdera en champangefrukost. Med stor överraskning och mycket glada skratt sprättade vi skumpan.

Efter frukosten var det dags för poledancing. Alltså som striptease på stång fast vi såklart inte tog av oss kläderna. Passande nog fanns det piffiga kläder för Anna att låna där. Det var såååå roligt och otroligt jobbigt. Vi körde en liten rutin tillsammans, sen fick Anna såklart ”uppträda” själv

Stackars bruden. Vi skrä,de upp henne en he del för vad som skulle kommahärnäst. Men faktiskt så blev det ”bara” en helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Sedan hängde vi allihopa i bubbelpoolen på spat, åt god lunch och förhörde Anna om de obligatorsiak frågorna som vi redan frågat brudgummen.

När alla hade duschat så åkte vi tillbaka till Bergsåker där vi gjorde oss snygga och fräscha. Här blev det sedan trerätters middag och ett par glas vin eller kanske tre. Eventullt också lite rom och kÅla. Anna fick måla en tavla som skulle beskriva hennes känslor för Henrik utan att använda ord eller hjärtan.

När det gungade fint under allas sulor for vi in till stan för att dansa och toka oss. Efter en kebabtallrik när solen precis gått upp och lite drakritt tog vi en taxi hem, stackars taxichauffören som fick försvara sina säten med sitt liv.

Efter att ha varit vaken i 24 timmar sov vi i cirka 4,5 timme innan det var en ny dag. Att hänga på en altan i solgasset drickandes cola i väntan på att man ska våga köra hem, snacka om nostalgi, underbart.

Vi hade en superrolig dg som vi hoppas att Anna inte ska glömma i första taget!!! Som ni kanske förstår så är jag en alldeles för bra vän för att lägga ut bilder på poledancing eller fyllebilder 🙂

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *