Granatäpplen- familjens nya favorit

Nu kan man köpa sig lite granatäpplen tycker jag. Jag är inte så van köpare av denna frukt men tyckte att dom iaf var billigare nu än förut när jag tittat så jag köpte igår och det uppskattades av oss allihopa. Lilla fröken fullkomligt älskade de små kärnorna.

Tidigare gånger jag ätit har jag skurit den mitt itu och sen stått och svurit när det sprutat saft överallt. Min vana trogen googlade jag såklart och hittade en superbra instruktion.

Skär ett kryss över frukten, lagom djupt för att det ska gå igenom skalet, cirka 2-3 mm. Sedan bryter man helt sonika upp frukten och petar ur kärnorna lite försiktigt. Superlätt! Men se upp för att spräcka en kärna då hamnar det juice ÖVERALLT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *