Frankfurt AM

I helgen hänger hela familjen i Frankfurt Am Main. Riktigt skönt att bo på hotell och sova i sköna sängar (hoppas jag)

Resan hit gick bra även om vi ett tag på motorvägen var helt stupsäkra på att vi skulle få skjuta in bilen till en dieselpump men som tur var så dök det upp en mack strax innan helt tomt.

Jag och Astrid hänger lite på hotellrummet och väntar på att pappan ska komma hem. Han har haft någon jobbgrej, det är därför vi är här.

Vi började jag och tös med en promenad in mot vad jag gissade var centrum i jakt efter något enkelt och billigt att äta. I Schmalkalden kan man ju köpa grillad korv lite här och där. Men nu var vi tydligen i stan så vi letade efter närmaste gyllene bågar som tydligen var inne på centralstationen… dum idé… huge misstake. Alla var stressade och det var sååå mycket folk och alla stirrade som om dom aldrig sett en barnvagn på en tågstation förut.

Nåja, det blir nog ingen sen kväll ikväll hoppas jag, är redigt trött nu efter att ha klivit upp halv sex hela veckan :S. Lite idol på rummet och sen natta håller jag tummarna för.

By the way, på vägen hit åkte vi förbi världens största koskälla. Jag kan inte lova något men eventuellt kommer det bli ett stopp där en dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *