”Hemma” igen

Idag drog vi vinstlotten på ett lite oväntat sätt. Här i Tyskland verkar exakt allt vara stängt på söndagar. Kanske inte i Berlin, vad vet jag. Men i Frankfurt var allt stängt idag insåg vi igår. Gissa min lycka när jag kollar på ikea.de och upptäcker att varuhuset i Frankfurt hade extra öppet idag mellan 13-19. Jag hade sett fram emot så länge att få åka dit och liksom vara lite svensk att jag blev helt överlycklig när jag insåg att en enda söndag har dom öppet och det var just idag :-D.

Resan hem gick ganska smärtfritt. Men man närker tydligt att två timmar är max att sitta i bilen för lilla fröken. Efter det är det hela underhållningsarsenalen som gäller tills man hittar någonstans att stanna.

Nu, nattdags.

2 reaktioner till “”Hemma” igen”

  1. Härligt att komma till Ikea nån annanstans… Men jag antar att det ser likadant ut ungefär som hemma??!! Ja, det är inte lätt att åka bil inte. Jag lyckades faktiskt åka själv med henne för första gången till Sala och det gick över förväntan. Jag kan nog göra det fler gånger:) Allt verkar ju flyta på för er där borta vilket jag är glad för:) Snart är ni ju hemma på riktigt åxå. Det står inte på det!Här hemma har vi varit sjuka alla tre som du vet. L hade feber i tre dagar, men nu är den borta iaf. Nu snorar hon bara, så vi går nog till ÖF imorgon som det ser ut! Lördagen den 10 december är det kalas för barnen med familjer! Sikta in er på det, alla tre:) Men då ses vi ju innan det ju:) Väntar på fler inlägg med spänning:)Kram på hela familjen… Kanske lite extra till Astrid:) Marinah, Leia och Jocke

  2. SV:Hej Janna!Tröjan är en klänning köpt för typ 35 kr på Lindex-rean. Med, om man ska tro trollkarlen, Härttan på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *