Hemma igen

Imorse klev vi upp i ottan för att komma med färjan som skulle gå halv nio. Dock ville det inte gå någon sådan utan vi fick åka tillbaka till Godby igen och hänga en stund. Halv två fick vi istället ta oss iväg.

Resan gick hur bra som helst. Först hängde vi lite i Alfons kajuta, sedan gick vi omkring en sväng, Astrid satt i selen. Jag stoppade i nappen för att den klämdes mellan oss så dumt, då däckade hon totalt på två sekunder och sov i min famn i 40 minuter. Det var längesedan så det var så himla mysigt.

Väl på svensk mark igen körde vi i ett sträck hem till Gävle och det gick hur bra som helst. Thealies stol är den bästa i hela världen!!!

Nu sover fröken efter lite bad och mys i soffan. Hon är världens underbaraste lilla barn just nu och vi bara njuter nästan hela dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *