Återuppstånden (?)

Men alltså. Jag trodde att det senaste inlägget jag gjort var i maj nån gång. Att jag bara haft ett kort sommaruppehåll. 

Hoppsan. I mars var det visst.

Jag har haft så mycket jag har velat skriva ner, så mycket jag velat sparat och ha kvar. Så många minnen och små saker.  Men det har inte funnits där, inspirationen, tiden att sätta mig att skriva något. 

Men. Nu kanske jag har nåt på gång. SÅ mycket har hänt. Det största? Jag har blivit moster till den sötaste ungen i världen en liten  (inte så liten längre) Hedda, ett underverk såklart. Hon kom i raketfart mitt under Lasse Winnerbäcks konsert där jag offentligt bröt ihop när jag fick sms från Heddapappan. 

Jag lovar inget men kanske det kan dyka upp lite småsnacks från tiden som har gått.

På återseende  (utan att lova för mycket)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *