Tydligt meddelande

I read you loud and clear! Min kropp försöker nog kanske säga mig nåt. När det inte räckte med dödshosta, ont i kroppen och tappad röst så drämde den imorse i med ögoninflammation. Det var väl kanske lika bra tyckte den. Väntar på sista dödsstöten, de härliga herpesmunblåsorna.

Båda de tidigare dagarna den här veckan har jag haft planer på att verkligen ta mig ifrån jobbet tiiidigt. Men icke sa nicke. Tåg efter tåg hinner gå innan jag får rumpan ur och tar mig hem. Dumt!

Idag är dock sista dagen på veckan kan man säga. Imorgon har vi lite aktivitetsdag, en liten avslutning på vinterns och vårens hektiska taxering.

På fredag morgon bärdet ju sen av till Ö-vik för lite midsommarfirande!!! Det ska bli mysigt och trevligt och en massa andra superlativ att umgås med hela familjen från Stenbärsvägen, vi har så lite chanser till det nu för tiden. För ett år sedan lekte vi varje dag och nu ses vi som hastigast på Marinahs jobb en gång i månaden typ… trist.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *