BLW – äntligen en svensk hemsida

När Astrid var liten och jag stötte på det här med blw – baby led weaning, barnstyrd matintroduktion – så fanns inte så mycket information. Litegrann fanns på forum som familjeliv.se men det mesta som fanns att läsa var på engelska. Nu med Nils så har det varit helt annat. Dels så är jag medlem i två grymt bra och aktiva grupper på facebook och dels så har det nu, kanske lite sent för våran del, kommit en riktigt bra svensk sida om blw så här tipsar jag alla er gravida eller med småbebisar om den. Här finns massor av grundläggande information, när och hur man kan starta, vad man kan tänka på, tips och lite recept. Grymma tjejer som jobbat fram den.

Förutom hemsidan så har Jennie Bondesson släppt en bok på svenska, BLW på svenska, en efterlängtad sådan även om vi fått klara oss utan då Nils redan var lite för stor när hon släppte den. Hon har även bra instagramkonto, @blwmamman, som jag följer för att få tips och kunskap om detta underbara sätt att föra in mat i barnets liv.

Så, slut på tips för den här gången.

9789175177229_200_blw-pa-svenska-en-introduktion-till-baby-led-weaning_haftad

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *