Att ha nåt att se fram emot – resa bokad

När just nuet känns lite jobbigt och tungt så älskar jag att åtminstone ha något att se fram emot. Såklart ser jag fram emot sommaren och jada jada. Men jag menar något lite mindre abstrakt, som tex en semesterresa.

Så, det är vad familjen har att se fram emot och längta till. Efter en lång härlig sommar (som det såklart blir) så har vi bokat resa till Turkiet. Nils första resa så det blir spännande att ha med honom på planet i 4 timmar. Astrid är ju lite mer van och har även ett eget säte nu för tiden. Sista veckan i augusti bär det av.

Jag som alltid varit så stenhård på att aldrig resa till samma ställe två gånger, absolut inte bo på samma hotell. SÅ vad har vi gjort? Jo vi har bokat på samma ställe OCH samma hotell som förra gången. Anledningen är främst Astrid. Både jag och David ser framför oss hur nöjd hon ska bli och vad roligt hon ska tycka det är när hon känner igen sig. Sen att vi var väldigt nöjda med ett prisvärt all inclusive-alternativ spelar såklart in också.

Bodrum Imperial is the place och vi reser med Fritidsresor så det är Bamseklubb och hela köret. Senast vi reste var A för liten för att vara med men nu kommer hon klara det galant tror jag.

Från förra gången finns en massiv bildbomb att titta på dock blev det inte så många inlägg då internet inte var toppen direkt.

wpid-20130916_160833.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *