Som vanligt en familjesöndag

Det bästa med att vara ledig på helgen är att vi oftast är just det, lediga.  Visst är det mysigt att ha allehanda saker inplanerade men det är på såna dagar den här familjen kommer bäst till sin rätt tror jag.

Lite halvsen frukost som vanligt då när jag har sovmorgon äter tillsammans när jag klivit upp. Barnen brukar äta nåt innan men äter ändå med oss sen, en liten stund i alla fall.

image

Efter frukosten tog sig David på en promenad för att på riktigt börja träna upp muskulaturen  runt knät som han opererade för tre veckor sedan.

Lagom tills han kom så skickade jag ut barnen genom dörren. Med kalla pannkisar, festis och överblivna chokladbollar från kalaset igår så gav vi oss ut på äventyr. Efter att ha tagit en liten specialväg hittade vi äntligen fram till indianbyn där vi fikade. Mitt i skogen efter att vi klättrat och balanserat så hade Nils slocknat på Davids rygg, huvudet hade åkt bakåt i bärstolen och det såg allt annat än skönt ut. Som tur var hade jag klätt mig ordentligt och kunde offra en tröja. Sen sov han sig igenom en timmes fikastund,  kurragömmalek och promenaden hem, gullet.

image

Väl hemma var det dags för skidåkning. Att barnen inte är några större fan av skidåkning i ett par timmar på tv:n visade dom väldigt väl men vi fick se slutet i hyffsad lugn och ro. Heja Johan Olsson och hurra för Anders Södergren som även han gjorde en riktig kämpainsats.

Resten av eftermiddagen gick åt till att pärla, äta tacos och busa på madrassen där det tränas volter (Astrid) och kullerbyttor (Nils).

Nu sover båda barnen sött och Jag David har sett första avsnittet på den nya säsongen av House of Cards som äntligen kommit, jippie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *