Söndag med gott om vårkänslor

Hörrni. Det här med att solen obarmhärtigt och grymt starkt lyser in genom fönstren. Visst är det väl härligt MEN efter att i slutet av sommaren tvättat fasaden och med all tydlighet inte putsat fönstren på framsidan sen dess, ja solen gör sitt bästa för att ge en dåligt samvete om man säger så.

image

Förutom denna härliga upptäckt igår så packade vi oss iväg redan på förmiddagen, inte likt den där helglata familjen. Vi tog med korv, bröd och varm choklad till Hemlingby i hopp om lite pulkaåkning. Dock blev det bara ett åk och det gjordes av Astrid i ren kamikaaze-stil sen ville hon inte åka mer. Efter lite korvgrillning i strålande och varm sol men kall vind så tog vi en liten skogspromenad så att Astrid fick prova på skridskorna en sväng innan vi åkte hem efter ett gäng sköna timmar ute.

image

Mosiga resten av kvällen fick Astrid önskemat chickybits, ris och currysås. Hon har haft en riktigt kass mattid ett par veckor nu och jag tycker det börjar synas att hon blivit tunnare. Men det går inte att tvinga henne att äta så man får passa på när hon väl önskar sig något.  I fredags blev det köpepizza till exempel när hon önskade sig det, och visst då åt hon mer än en halv barnpizza. Har ni några tips till en matvägrande unge?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *