Den där familjen

Även om vår familj är en så kallad kärnfamilj så är leden bakom lite rörigare, på både min och Davids sida.

Jag har en biologisk pappa, en pappa som jag vuxit upp med och som är pappa till min syskon samt att min mamma nu har träffat kärleken på Åland och flyttade dit för snart åtta (?) år sedan.

Vad resulterar detta i? Jo funderingar från en fyraåring om hur många morfar hon egentligen har. Ehm… tre? Säger jag eftertänksamt, ”Coolt” är hennes respons. Inga konstigheter där och inga fler förklaringar om blodsband eller uppväxt behövs. Lever man med någon heter mormor så är man morfar helt enkelt.

Det kom paket från den första morfarn som vi tjuvöppnade. Vi bestämde efter lite velande att det var strandhanddukar, att välja mellan hade vi gosefiltar, överkast eller strandhanddukar med barnens namn på. Astrid tog tillfället i akt och skapade ett strandhäng på övervåningen. Mjukt underlag, strandfiltar och en stark lampa så var det kirrat.

IMG_20141218_150356

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *