Dag 1 – check Dag 2 – check

Den där utmaningen går än så länge riktigt bra, två hela dagar har jag hållit på minsann. Skämt åsido så är det en riktigt rolig grej. Igår delade jag upp det på två, var osäker på hur många jag skulle klara i ett streck då jag aldrig provat på det sättet förut och när jag dumt nog ställt in mig att bara göra 25 så ”orkade” jag bara dom också. Dumt jag vet men nu har jag lärt mig.

Dagens 55 drog jag faktiskt i ett kör, att göra det inne i ett tyst rum på jobbet under lunchen var kanske inte så supersmart för det blev lite varmt och väldigt flåsigt, som tur var gick flåset över snabbt men ska jag göra på jobbet under dagen så tror jag inte att jag bör göra fler än kanske 30.

Men det var som jag trodde igår när jag började, inga större problem den här veckan och förmodligen inte nästa tre omgångar heller, det är sen det börjar bli tufft.

Om det är någon som undrar varför jag gör det här så har jag inga svar. Jag tyckte det lät som en kul grej. De dagar jag tränar vare sig det är på gymmet eller ut och springer så är det en perfekt komplettering till det jag för tillfället gör. Om rumpan mot förmodan skulle klättra uppåt ett par centimeter (eller tio) så gör ju inte det nåt heller förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *