September – hösten är här!?

Hela augusti så har jag och många med mig vägrat låta det vara höst. Augusti är faktiskt en sommarmånad men temperaturen har fått kämpa för att dagtid komma någonstans i närheten av 15 grader ens. Badvattnet i dammen skönk snabbt ner till samma gradantal, brrrr. Grått och kyligt har det varit.

Nu hoppas jag att september ska visa. sig från sin allra bästa sida. Familjen har månadens helger fullbokade redan.

Till helgen ska vi till Söderhamn, helgen efter det döper vi Nils på lördagen och drar vårt strå till den demokratiska stacken i valet på söndag. Onsdagen därefter åker vi ner till Göteborg för ett återbesök på hjärtavdelningen för Nils del och ett efterlängtat Lisebergsbesök för Astrids del.

Om exakt en månad kliver jag halvvägs ur den trygga föräldralediga bubblan och börjar jobba. 2 dagar i veckan varannan vecka och 3 dagar varannan. Det känns bara så bra och det ska bli roligt att dela på hemmatiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *