Dagenefterslöa

Den årliga kräftskivan i Björke gick av stapeln igår. Mat, dryck, stoj och stim, glada barn som är uppe sent och ett gäng föräldrar som är uppe ännu senare resulterar i en ganska seg dagen efter. Att Nils inte hade några planer på att sova längre än vanligt gör att den här redan ganska trötta mamman känner sig mer än lovligt utsjasad just nu. Men en så trevlig kväll är omöjlig att lämna i förväg och vi är glada att vi valde att sova kvar och slapp stressa hem med trötta och sovande barn

image
Tjejerna hade en liten dipp runt halv nio, cirka tre timmar innan dom verkligen somnade.

Söndagen kommer bjuda på lite skogsbesök och lingonplock samt en stor pizza och lite coca cola hoppas jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *