Söndagslugn

image

Efter en fullproppad lördag med bland annat ett grymt lyckat barnkalas med dansande, skrattande, lekande tjejer överallt i huset så ävar det skönt att inte ha nåt planerat idag söndag. Så söta dom var som lekte så bra i flera timmar. Dom yrde upp och ner för trappen, mya hattar eller andra utklädningskläder varje gång.

image
Dagens tårta

Idag har vi haft svärmor och svärfar här. Vi har äntligen fått upp fläkten som ska sprida värmen från kakelugnen till resten av huset som vi förra vintern bara pratade om. Den här vintern gjordes åtminstone ett inköp ganska tidigt men den har inte kommit upp, förrän nu.

Vi eldar ofta, nästan varje kväll, för trivsel och mysighet fram till nu. Då den enda öppningen mellan vardagsrummet och resten av huset är en vanlig dörröppning så har eldningen skett mest för kråkorna plus att det varit varmt och skönt på morgonen när man kommit ner. Nu hoppas vi på värmespridning och att golvvärmen på så sätt inte ska behöva jobba lika hårt nu när det ändå är 10 minus helt plötsligt. Nu sitter vi och eldar för fullt och springer och kollar hur varmt det blir i de andra rummen.. nördiga när det kommer till nya saker? Yes that is us!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *