Lördagsmys före full fart

image

Att få sova till halv åtta och sen kliva upp med ett kvittrande utsövt litet barn som inget hellre skulle vilja än vara ledig varje dag, ja det är en ynnest.

Idag kommer det vara full fart här hemma. Det är dags för årets barnkalas. Först väntar vi firare runt lunch som nog tyvärr kommer komma mitt i kalasförberedelserna men det ska gå bra hoppas jag, det är bara roligt att dom kommer hit.

14.30 är det kalasdags, på menyn står fika, såklart, lite fiskedamm och kanske lite disco om det går att störa i lekarna. Planen är att det blir lekrum i vardagsrummet så att dom slipper springa upp och mer för trappan, vi får väl se hur det blir. Det blir tre kompisar till Astrid samt två småbrorsor så det blir inte så farligg men full fart kan vi nog lite på att det blir i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *