Ultraljudsresultat – MVG

Igår var det alltså dags att få titta lite närmare på den lilla krabaten. Nervösa och förväntansfulla fick vi sitta ganska länge i väntrummet tyckte vi. Kanske var det full fart inne på förlossningen?

Allt såg i alla fall ut som det bör. Lillhjärnan var på plats och i rätt form, näsbenet satt där det skulle (för visst var det näsbenet?), ryggen var rak och buken var slät. Vi fick en toppengenomgång och barnmorskan berättade precis hela tiden vad det var vi såg, vad hon tittade på/efter och varför. David var som vanligt vetgirig och ställde frågor om det han inte förstod, det var verkligen bra för själv låg jag bara där som ett fån och log och funderade på frågorna för mig själv, en fördel med att vara två antar jag.

Hon visade oss även vad den lilla hade för kön eftersom vi efterfrågade det, efter noggrann övervägan (är det ens ett ord?) vill jag säga.  Men det är inget jag vill skriva ut här, ni får också veta tids nog.

Vi blev även framflyttade 4 dagar, alltid skönt åt det hållet.
image

Nästa träff med vården är med min barnmorska nån gång i mitten av November först, då är det hjärtljudsdags, mysigt det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *