Fredagsmys – men ingen snö

image

I flera dagar har dom lovat (hotat?) med snö ända ner i svealand. Som vanligt låter det stort när katta skit som det gamla talesättet säger. Jag har förstått av diverse statusuppdateringar på facebook att snön är närvarande i stora delar av området dom sagt ska få snöfall men inte hälsinge/gästrikekusten, som vanligt. Jag vet att vi i Gävle väl sällan behöver vara oroliga över snöbrist men det hade varit så mysigt att vakna i morse till ett vitt landskap. Nåja, nu hoppas vi på att vädret som är just för tillfället håller i sig hela helgen för den är fulltecknad av uteaktiviteter.

Ikväll ska vi flytta båten från sin plats in till kajen då bryggorna ska tas upp imorgon under hamnens städdag. Morgondagen kommer förhoppningsvis (nåja) bestå av vedstapling, städning av tomten och undanställning av utemöbler och leksaker. Under söndagen ska båten upp ur vattnet. Resten av tiden hoppas jag att vi ska kunna ägna åt lite tekakebak och annat mys.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *