Dagens bilder

imagedagens bilder kan sammanfattas i *våga vägra hösten* och *massagestol – en gudagåva till trötta ryggar*.

Att ta svarta kängor kändes inge roligt så istället fick det bli vita sneakers idag, mycket trevligare. Som en bonus får ni en glimt av mina nya jeans som gör att jag slipper få så ont i magen efter en hel dags sittande. Tack för att HM inser att även gravida vill ha snygga och grymt prisvärda kläder.

Den andra bilden är det bästa på jobbet just nu. Den tydligen sedan länge ”försvunna” massagestolen är tillbaka och är bokningsbar. Att ta veckans friskvårdstimme och boka tre massageomgångar känns helt enligt min melodi. Man trycker helt sonika igång den på en enda knapp och ett automatiskt program på 15 minuter sätter gång. Lite musik i öronen och hela resten av dagen går så mycket lättare.

Det var dagens höjdpunkter idag, imorgon; middag i Björke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *