Ack vardagens glamour

När man är inne i bloggsvängen, och läser så mycket bloggar som jag ofta gör, så är det lätt att tro att gemene man äter pulled pork och egenbakad surdegspita och liknande inte så lättlagad mat varje dag.

Hemma hos oss kan jag lova att det inte ser så ut…. alls.

image

På Astrids lilla tallrik ligger blodpudding, keso och (faktiskt) hemkokt lingonsylt (nåt annat finns väl inte?). Vi vuxna åt burkgulasch och surdegsbake-off, det hade ju kunnat vara riktigt creddig mat om det var hemgjort, men orka hålla på så.

Ärligt så kanske det inte brukar vara riktigt så här illa. Jag brukar åtminstone ta bort ostpåsen innan vi äter. Som tur är förhöjer kanske den lilla koppen med pärlhyacinter, som är plockade av små barnhänder, stämningen vid bordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *