Rösta rösta

Jag läser ju som ni vet en hel drös med bloggar. Från mina gamla hemtrakter kommer en blogg som inspirerar mig väldigt mycket. Att få läsa lite underfundiga inlägg blandat med supersnygga inredningstips gör den här bloggen till en toppenblogg!

Nu tävlar hon med sitt härliga, varma hem och jag tycker att ni ska gå in och rösta!

http://www.knaada.com/2012/08/putta-mig-snalla/

En kommentar till “Rösta rösta”

  1. Åh, vad fint skrivet, vad stolt och glad jag blir 🙂 Tusen tusen tack!!

    Jag tittar in för att svara på din kommentar:
    ”Hej Janna! Det har varit problemet under hela tävlingen, att man tror att inloggen inte fungerar men så gör den det. Ett annat problem är att den ber de redan inloggade att logga in igen, mycket konstigt!

    Men om man inte får någon inloggningsbekräftelse eller liknande så är det bara att rösta igen direkt, då frågar den istället om man är säker på att man vill ge bidraget sin röst, svarar man då ja så funkar det 🙂 En massa krångel som jag inte kan förvänta av någon mer än min egen mamma, därför är jag så evinnerligt glad för alla som provar! 🙂

    Ha en fin dag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *