Regntunga skyar

image

Just idag har det faktiskt spruckit upp litegrann och på vår älskade baksida var det riktigt somrigt och varmt. Men igår regnade det ihärdigt hela dagen. Gråa skyar och blommor hängande av väta kännetecknar hela våren och det som varit av sommaren.

Ikväll har jag och A varit ute och lekt för oss själva. Pappan höll sig inne och planerade lite grejer som ska hända på semestern. Bland annat lite musikfestival och så.

När det sen var sovdags tog vi en task kvällspromenad med planen att lilla fröken skulle somna, men icke sa nicke. Efter mycket krångel och gråt somnade hon sen när vi kommit in istället. Man måste ju bara älska de här härliga utvecklingssprången. Men mer om det imorgon för nu är det sovdags för längesen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *