Vårt hus (förhoppningsvis)

Trots att vi skrivit på så törs jag på nåt vis inte slappna av helt. Det är ju trots allt lite mer saker som ska gå i lås. Förutom besiktningen, som vi inte tror ska vara någon fara, så ska ju vårt radhus säljas också, och det inom fyra veckor. Nu är vi inte så omöjliga eller envisa gällande priset utan är glada om vi får det vi gav plus lite utgifter och mäklararvode.

Vi konstaterade igår att oron vi hade över att behöva flytta ifrån första gemensamma hem, Astrids enda hem än så länge, är i stort sett borta nu när vi skrivit på. Nu är det lite mer upp till oss själva på nåt vis.

Innan igår morse var jag jätteledsen och ångrade mig lite. Vi trivs ju så himla bra och vill EGENTLIGEN inte flytta från det vi har nu. MEN månadsavgiften är hög och stiger den bara lite till så tror vi att vi kommer förlora många tusenlappar på ett försäljningspris.

Hur som helst är vi sååå glada nu. Igår när vi åkte förbi ute vid huset så bara log vi. Vi flyttar liksom ut till skärgården, hällar på tomten och 10 minuter till plats för båten. Vi har tummat på många av våra önskemål för att få det här huset med det läget, men känns det rätt så gör det.

Vårt hus!

Nästan två hela plan, dubbelgarage, kakelugn, ett stort inglasat uterum OCH en altan i västerläge. Renoverat och fräscht överallt utom badrummet på övervåningen, det kommer säkerligen bara användas som badrum åt A då det endast är dusch nere. Kanske vi fräschar upp det med lite färg men någon helrenovering blir det inte.

 
En plan på att bygga ett litet skafferi i köket finns. Jag tror vi ska försöka komma på plats först med bord och så för att se om det får plats utan att det känns för trångt därinne.
 
 

2 reaktioner till “Vårt hus (förhoppningsvis)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *