Skitbank

När jag och D skaffade gemensamt boende så bytte jag bank till Nordea för att få en bunt med fördelar som lägre ränta och slippa avgifter på kort och liknande, plus att vi har ett gemensamt sparkonto dit det hamnar lite småpengar och sånt, super.

Dock har det varit sååå instabilt hur länge som helst nu och droppen var idag när D skulle betala för lunchsaker till oss alla tre men det helt enkelt inte gick.
Som tur är så var vi inte barskrapade hemma utan efter lite rotande och lite tankeverksamhet så blev det ”man tar vad man har-deluxe”
Fajitas-ish. Kyckling med grilmarinad, vitlöksfrästa wokgrönsaker, avrunnen youghurt med lime, honungs- och sojastektlök, isbergssallad, majs, tortillabröd eller minisubs. Det blev tillslut en riktigt mumsig lunch/middag ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *