Fulltecknad vecka

Den här veckan har vi lyckats boka varenda dag och det är riktigt skönt, Idag var vi ner till moster Emma och hälsade på henne, Rickard och huvudattraktionen katterna såklart. Hon är helt fascinerad och älskar att titta på dem. Det bästa är när de kommer nära så att hon nästan kan klappa. Dock blir hon lite överexalterad då och skriker till och viftar så att hon skrämmer slag på de stackars kissarna.

Imorgon tar vi tåget till Uppsala och hälsa på min farmor och Pontus med hela familjen. Det blir spännande att åka tåg en längre tid än vi gjort tidigare. Det är nog lika bra att ta med selen tror jag utifall hon får för sig att inte vilja sitta i vagnen mer sen när vi ska fara lite buss och så.

På onsdag är det babysim igen, så även torsdag, kanske iaf, om vi ska simma in lektionen som vi missar nästa vecka. Blir det inget sim på torsdag så blir det fika hos Johanna och Thealie. På fredag är det packning och städning för på lördag drar vi till Tuuuurkieeeet! Det ska bli så himla skönt. Och spännande. Och läskigt. Att åka med lilltösen ska bli en annorlunda resa och jag tror att allt kommer gå superbra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *