Sommaren är här med råge

I likhet med förra årets junimånad så är det varmt och soligt. Iaf har det varit det i snart en vecka, med undantag för i måndags då det bara var soligt, alltså inte varmt.

Igår kom svärfar och dundrade bort trallen på framsidan så nu ska vi få ny och fin trall där. Då kommer det säkert kännas bättre att vara där också.

Idag kom den äntligen. Min efterlängtade bärsele. Jag och Astrid hårdprovade den på en gång med att åka till Plantagen. Den var jättelätt att ta på sig och den lilla väskan som jag köpte var även den superlätt att fästa. Selen verkar sitta som den ska på mig för utan så värst mycket justeringar så kändes den knappt alls.

Astrid verkar sitta tryggt, hon håller sig fast i remmarna på båda sidorna och kunde slappna av i grodställningen utan att bli trött. Vi var på Plantagen i nästan 1,5 timme utan minsta gnäll. Hon hann till och med slumra till litegrann utan att jag märkte av det.

———————–

Häromdagen tog jag och fröken tåget och hälsade på min faster. Det var spännande tyckte vi båda, som bonus var tåget inte mer än 10 minuter sen 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *