Högsommar

För en dag idag fick vi smaka på riktig värme. Först regnade det på förmiddagen men helt plötsligt när man gick ut var det 26 grader och det nästan ångade från gräsmattan. Luften blev så fuktig och fylld med syrén att det nästan inte gick att andas.

Här hemma har vi sprungit rakt in i utvecklingssprång nummer 5. Det vrålas och skriks när det är sovdags och det verkar inte finnas något att göra förutom att vänta ut fröken och bara vara nära. Jag lägger mig ända emot henne och håller en hand om ryggen, man får vara envis. Efter typ 20 skrikanfall och man återigen vinklat henne på på sidan så somnar hon äntligen.

———————————————————

Igår var hela mamma-barngänget här. Det var så roligt att få hit dem och träffas på annan tid än bara på BVC. Speciellt nu när det inte är öppet på öppna förskolan. Vi ska träffas om två veckor igen så nu ser jag fram emot det.

Idag kom Johanna och hämtade oss så for vi ut och tittade på Lenas nya hus. Lite mumsig fruktsallad satte vi i oss också.

Det är så roligt att ha med Astrid överallt nu när hon är med och tycker det är så himla roligt med andra barn. Idag skrattade hon högt när en grannpojk kom åkande på sin lilla elmotorcykel 🙂 Gullhönan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *