2011-04-18

I helgen har fröken premiärat med att vända sig från rygg till mage. Det hände två gånger och vi är två vittnen :). Dock verkar det som att hon måste ligga lite mjukt för att liksom få lite hjälp på traven. Men det är definitivt på gång ialla fall.
Vi har varit hos farmor och farfar hela helgen. Det är så himla skönt att få komma dit och bli omhändertagen och kunna känna att man kan slappna av på ett helt annat sätt. Dock har Astrids kära farmor inte kunnat hjälpa till med fröken så mycket som hon verkligen vill för av någon anledning så har det inte passat Astrid att vara med farmor i helgen. På håll går hur bra som helst men det blir ett skarpt nej när det är på tal om att bära och kramas.
I går var David hemma med tösen i 1,5 timme, kvällstid dessutom 🙂 Det hade gått hur bra som helst, fram tills det på en handvändning var dags för mat. Men det löstes snabbt, jag hade ju bara slängt ner ersättning och flaska i en enda röra i packningen så han fick nog rota ett tag med skrikande bebis 🙂
 När jag kom hem sov hon i alla fall så sött på soffan, det var tydligen för natten så hon fick sova i sin body vilket såklart fungerade hur bra som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *