2011-04-25

En påskhelg utom denna värld. De senaste två dagarna har det varit högsommarvärme och vi har njutit så gott det gått med lilla fröken. Utan blöja i soltältet med extra skydd av parasoll låg hon flera timmar och bara njöt.
Förra veckan tog jag och Astrid oss en resa till Alfta. Vi började hos Anna och söta William. Där fanns det genast äktenskapstycke :). Astrid greppade Williams hand och ville inte släppa. Hon var inte ett dugg rädd för hundarna eller katten heller.
Därifrån for vi till pappa och gjorde oss lite hemmastadda innan det var dags för middag hemma hos min farmor, Astrids gammelfarmor. Det var roligt att se hur söt och glad fröken är mot alla.

Plötsligt en dag vaknade fröken med ett helt nytt språk. Hon pruttar med munnen och använder falsetten hela tiden. Det har hänt så mycket den senaste veckan att det är omöjligt att hänga med. Hon greppar saker med anpassad hand, hon byter dessutom hand med leksaken och slänger den ifrån sig. Hon har även börjar kolla nära på saker, bland annat sin egen arm när hon har en mönstrad body på sig.
En ny liten tjej som slår upp sin mörkblå ögon varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *