Önskelista 2014 – Janna

Såklart finns det saker som finns i mina tankar också, som står på min önskelista. (Bilderna är länkar)

Jag vill förtydliga att jag gillar begagnade saker! Är det något du hittat hemma, på loppis eller Erikshjälpen? Då kommer jag bli snäppet gladare än vad jag ändå blir i vanligt fall.

* Kökssaker. Hjälp mig plastrensa vårt hem, stekspade i metall,  vispskålar i glas eller metall, ja det mesta man kan komma på egentligen är välkommet.

*Äppelsvarv 

Eftersom min grand plan utgår ifrån att jag ska cykla även i vinter så längtar mina stackars händer efter varmt och skönt skydd. Vantarna på bilden och länken är endast förslag 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varma sköna skoöverdrag
Även i år önskar jag mig schampo och balsam. De förra flaskorna tog slut för snart 2 månader sen och har räckt sen förra julen. Dock har jag i år bytt sort till volym istället för färg.
Och balsam såklart.
Alternativt duostorpack 🙂

 

Galleri: En underbar höstdag

Jag provade att göra ett galleri av bilderna från vår underbara höstdag vid Björktjärn. Det funkade ju himla fiffigt och vad tror ni? Om jag har mycket bilder att lägga upp så kanske det är lämpligare att göra ett galleri ibland? Då trycker ni alltså in er på en bild och kan sedan bläddra bland bilderna och sedan återgå till inlägget, lika som på tex facebook och liknande.