Söndagsträning

När jag gick och lade mig på lördagkväll bestämde jag mig obevekligen att imorgon ska jag ut och cykla, ingen chans till ånger. Sagt och gjort så klev jag upp med barnen, slängde åt dom lite frukost och ryckte upp David ur sängen (typ). Att det fortfarande är strax över 10 grader varmt fast det är 2 november gjorde nog sitt till. Lagom temperatur att sig en liten runda.
image

 

Jag är grymt nöjd. Jag känner efter de cirka 10 mil som jag skrapat ihop på sistone att jag faktiskt orkar mera. Jag orkar pumpa mer och håller kilometertiden på min runda under 3 minuter vilket jag är supernöjd med eftersom jag hade en genomsnittlig kilometertid på 3:46 ungefär samma runda för bara två månader sedan. Det är skönt att det går framåt också för hittills har jag varit så himla nöjd när sträckan till och från jobbet tagit nästan exakt lika lång tid varje gång, alltså inte långsammare.

Nästa steg är att börja stärka upp kroppen litegrann. Jag känner efter cirka en mil redan att jag börjar hänga på styret och måste hela tiden tänka på att sträcka upp mig och fokusera styrkan till bålen för att hålla mig uppe och få ordentligt tryck på pedalerna.

Hur som helst var det riktigt skönt att ta sig ut även på en ledig dag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *