Det är en sån där dag

Ja ni vet en sån där dag när sängen känns som det enda alternativet till att uppehålla sig i. Sen vi vaknade imorse har inte mycket hänt, att stanna i sängen uppskattas sällan av sjumånaders bebisar så jag var väl tvungen att stappla upp efter en totalt horribel natt. Som jag jublade inombords när de första tecknen på trötthet kom igen.

Nu ligger bebis och snusar gott i sängen och jag sitter under täcket och läser tidning, ni har väl inte missat appen Readly? Obegränsat med magasinsläsning för 99 kr imånaden. Utbudet är faktiskt ganska bra måste jag säga och nu har det dessutom utökats med några dags- och kvällstidningar. Jag och David använder samma inloggning, upp till 5 manicker kan man logga in på med samma har jag för mig.

Ute hänger himlen ner i höjd med gräset så det är knappt man ser ut för allt det gråa och blöta, men här inne är det varmt och mysigt. Är lite sugen på att baka nåt men det får nog räcka med att förbereda kvällens mat, hel kyckling med rostade ugnsgrönsaker och fetaostsås. Mums.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *