Att göra inlägg på arbetstid – tidsinställt!

Jag känner efter en del kommentarer om detta att det är på sin plats att göra ett inlägg som svar. Ibland faller det sig så att det kommer inlägg under den tid då jag är på jobbet. Eftersom jag har tillgång till ganska mycket statistik och information om när jag har besökare på bloggen så finns det oftast en anledning till tidpunkten som det kommer ut nya inlägg. Någon gång mitt på eftermiddagen bör det finns där om jag vill att så många som möjligt ska läsa det. Dessutom läggs inlägget med viss fördröjning upp på facebook och även där kan jag tydligt se när flest blir uppmärksammade om det nya inlägget.

Att inlägget kommer ut på den världsvida webben när jag sitter vid skrivbordet på jobbet behöver dock inte (faktiskt nästan aldrig) betyda att jag skrivit det sittande vid detsamma. I wordpress finns något så fiffigt som tidsinställning. Jag skriver alltså ihop ett inlägg och så lägger jag in det till dagen/när som helst därefter.

Så nu vet ni det, jag skolkar inte från jobbet för att meddela mig till er.

Bjuder på en bild på världens just nu goaste bebis.

10537250_10153212200597995_5621954563116309679_o

En kommentar till “Att göra inlägg på arbetstid – tidsinställt!”

  1. Älskar tidsinställda inlägg. Då får bloggen uppdateringar utan att jag behöver känna att jag måste vara hemma hela tiden och uppdatera 🙂
    Mysig blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *