Underbara helg

I helgen laddade vi lite vuxenenergi i Uppsala. Astrid var med så vi var inte ensamma men vi hälsade på en kompis till David och hans fru, som ännu är ”barnfria” fast inte speciellt länge till. Detta gjorde att vi var hela fyra vuxna på ett barn så det var så enkelt att ha henne med. Lite lunch på det gamla stationshuset, som jag verkligen kan rekommendera, satt verkligen bra innan en liten sväng in på stan och sen hem till dom för middag och prat, prat, prat, prat, prat och skratt. Det blev något senare än vi tänkt men det var det sååå värt.

 

På söndagen hade vi en riktigt latförmiddag. Eftersom vi gick och la oss sent och jag klev upp med A så sov jag en sväng med henne runt lunch. Först efter det tog vi oss ut, trots att det var så otroligt fint väder.

Vi packade lite torra frysta bullar, mariekex och lite saft och åkte upp till Hemlingby för att kolla läget. Det var lite kallt i skuggan så vi höll oss vid hemlingbystugan runt vattentornet (eller vad det är). Där var gräset framme och det var grymt härligt att fika, busa och skratta i den sol som faktiskt börja likna den vårsol jag känner till.

På den övre vänstra bilden bjuder fröken på korv i kiosken vi hittade där. Som förvisso var ett tåg men är det nån som inte har problem med fantasin så är det hon. David fick låna min fina blåa mugg och Astrid står och räknar vid trädet eftersom vi leker kurragömma.

En riktig njutarhelg med lugn och ro samt lite roligt sällskap och samtal som bonus.

image

3 reaktioner till “Underbara helg”

  1. Tackar för en mysig lördag, det får vi göra snart igen! Extra mysigt att umgås med en sprudlande 2-åring!

    1. Det var riktigt mysigt och ABSOULT nåt vi måste göra igen. Med tanke på hur lång tid det tog för oss ta oss ner så kan det bara inte ta lika lång tid igen 🙂

      Vad hette den där barnklädesbutiken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *