Mindfulness

Mindfulness är något som kommer upp då och då i media och verkar sådär allmänt flummigt som många av trenderna inom wellbeeing som dyker upp då och då. Jag har inte satt mig in i det så väldigt noga men har ändå tyckt att det låtit lite intressant.

Nu har jag genom en fellow-mama (mammakompis) äntligen fått lite insyn i vad det skulle kunna vara och att läsa hennes blogg ger mig daglig inspiration och nya tankesätt.

Jag har lagt upp bloggen som favorit så att ni alltid kan hitta den 🙂

Jag tar mig friheten att citera henne rakt av:

”Att leva i Nuet är både lätt och väldigt svårt. Att verkligen vara deltagare i vårt eget liv och inte bara passagerare. Att vara medvetna om det som sker nu, upptäcka livets små ögonblick av lycka som kommer då och då och Njuta och gripa tag i dem. Jakten på den stora lyckan sker ofta i vårt samhälle. Det många tyvärr har missat är att Lyckan den är redan här. Just Nu. Den är där du är, och du kan själv bestämma om du vill gripa tag i den. Lyckan finns i alla de små ögonblicken som passerar och bildar det eviga Nuet. ”

Tack Hanna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *