Armarna uppåt sträck

På posten igår kom ett nytt paket från Goboken. Vart lite missnöjd för jag tyckte inte att beskrivningen stämde in riktigt. Astrid däremot är sjukt nöjd. Hon bara ääääälskar sin nya prasselbok som är mjuk, prasslig och har två händiga handtag som man kan trassla in sig i.

Hur som helst så kom hon på en ny rolig grej när hon satt och lekte med den och det är att stoppa den över huvudet. Så nu ska precis allt över huvudet. Det är ju då lite jobbigt när man är bara 5 månader och knappt når över sitt eget huvud men till och med bollgubben har hon tvingat dit och flinat helnöjd, bara för att dra ner den och tillbaka upp igen. Gullunge.
En dag som idag önskar jag lite att alla dagar var vardagar. Allt blir liksom upp och ner och knas, med sömn mat och allt på helgen. Får se hur natten blir efter dagens knassovningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *