Helgen

Ojoj jag vet att bilden med tavlorna är bortom all kritik men jag ville ändå visa de fina tavlorna från vår bröllopsdag som jag och Astrid har valt och ramat in tillsammans.

image

Astrid har upptäckt klossbyggandet och bygger stoooora kreationer som vi inte får plocka ner.  Det är lite svårt att låta dem stå när det finns en lillebror i huset som på något sätt, ingen vet riktigt hur, tar sig fram med destruktion som främsta uppdrag. Hela fredag kväll myste vi med vattenfärgsmålning och klossbyggande. Det är så mysigt och gillas av hela familjen speciellt oss vuxna då det känns bra att lilla fröken tv-beroende självmant lämnar TV:n de där trötta eftermiddagstimmarna och istället leker med oss, eller för sig själv för den delen.

Förutom pyssel inne så har vi fått lite mer gjort utomhus. Bland annat så har vi klätt in ställningen till pergolan, som vi njöt av i somras, i presenning och förvandlade den till vinterföring. Nu står grill, gräsklippare, de cyklar vi inte använder samt krukor och diverse trädgårdsprylar i tryggt snöfritt förvar därunder, perfekt. I övrigt en ganska händelselös men lugn och skön helg vilket är himla skönt, att hänga hemma det är favoriten för hela familjen.

I kommande vecka jobbar jag måndag och fredag, ännu en vecka med tre lediga dagar alltså, så ser det ut hela november vilket är superskönt. Två dagars arbetsvecka, jag gillart.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *