Nu är dagen här – Vi är på väg

Hela familjen kom med. Så också det vi kommer behöva för någon dag framöver. Rsten kommer med bästa farmorn om någon dag.

Det är till Göteborg jag pratar om. Tidigare i höst fick vi det ödesmättade datumet för operation. Det skulle ha varit förra måndagen men det blev mitt i packning,  städning och förberedelser ringde dom från sjukhuset och sa att dom planerat om. Från den 3 till den 11 oktober.  Sammanbrottet var ett faktum trots att jag visste att det kunde komma så var det otroligt tufft att när vi redan satt resten av livet på paus bara köra vidare som att inget hänt.

Nu har vi väntat samtal hela veckan utan att det kommit nåt så nu är vi på gång. Ett par timmar till till Göteborg. På måndag är det inskrivning och på tisdag är det dags.

Inatt bor på hotell. Då vi bokade tåg väldigt sent så var det inte helt lätt att hitta tåg på söndagen tydligen,  vi vill åka en bra tid för barnen samt såklart sitta tillsammans. Därför åker vi ner idag,  lördag,  och får en extra dag att acklimatisera oss till västkusten. Bara ta det lugnt och hänga med familjen. Imorgon flyttar vi in på Ronald. Det ska bli intressant samt lite läskigt. 

Nu sover Nils på sin kudde i mitt knä och det mesta känns alldeles harmoniskt. Det är väldigt sällan problem att resa med dom här två. Det är en stressad och/eller hungrig mamma som ställer till problem oftast.

En kommentar till “Nu är dagen här – Vi är på väg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *