På andra sidan

Vet ni vad? Vi är ute, framme, klara ja kalla det vad ni vill. Operationen är klar, mycket lyckad, den otroligt jobbiga eftervård är över och vi har flyttat hem till Ronald hela familjen. Astrid studsade upp och ner i två dagar ”mamma är tillbaka mamma är tillbaka”.

I förrgår var vi ut på äventyr till Kulturen Hus Alfons Åbergs hus samt lekparken i Trädgårdsföreningen. Oj så mysigt. En vecka tidigare var det helt otänkbart att vi en vecka efter operationen skulle leka alla tillsammans igen.


Tyvärr så är vi trots detta inte på väg hem. På grund av sin nya mekaniska klaff (i aortaposition) så kommer Nils äta Waran hela sitt liv (än så länge) och just nu håller vi på att få till den medicineringen så att han har ett tillräckligt bra PK-värde för att vi ska få åka hem. Väl hemma är det upp till oss själva att lära oss en helt ny värld med prover och medicinering efter dagsform.

Igår hade vi en så himla mysig eftermiddag med Universum och middag på Vapiano. Väl värda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *