Dagens uppdrag: Inskrivning 

Igår flyttade vi in på Ronald McDonalds hus här vid Östra sjukhuset i Göteborg. 

Nils och Astrid i Lekrummet
I lektagen i lekrummet innanför köket.

Det gick faktiskt bra att komma hit. Jag trodde att jag skulle bli översköljd av minnen när vi kom hit men det var ingen fara faktiskt. Vissa lukter tog mig tillbaka lite men jag höll mig här och nu hela kvällen.

Idag ska vi infinna oss på avdelning 323 klocka  10.30 för Inskrivning.  En lång dag väntar med allehanda provtagningar och undersökningar. Jag vet att vi har en stark och samlad liten skrutt så det ska nog gå bra. Den enda oron är nålsättning för det gick riktigt dåligt senast vi vsr här för ganska precis ett år sen.

För tillfället slappar vi bara. Har käkat lite frukost, lekt lite som synes ovan och nu myser vi på rummet innan vi ska ta oss iväg. Det är bara nån minuts gångväg så det är ingen brådska men det kan vara skönt att hinna leka lite vid skeppet i foajén först också. 

Kram på er alla och tack så otroligt mycket för all kärlek vi fått på mitt förra inlägg. Det stärker oss att så många finns där och tänker på oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *