Dagens solskydd

Nu när sommaren närmar sig är det aktuellt med solskydd. Själv är jag dålig på att skydda mig mot solen och är gärna ute under dygnets mest gassande timmar utan skydd. När jag är utomlands brukar jag smörja mig, främst för att slippa obehaget av svidande skinn.

Nu när jag har en liten tös med ömtålig ny hur så vill man ju såklart ge henne det bästa. Att skydda med skugga, kläder och hatt är självklarheter. Men eftersom jag misstänker att det inte kommer vara helt lätt att hålla lilla fröken i skuggan samt att det alltid finns delar som kikar fram, händer och fötter till exempel.

Lite sökande senare så har jag beställt solskyddscreme utan massa tillsatser som kryper under skinnet och stannar kvar i barnens små kroppar.

Jag beställde Badgers parfymfria sunscreen med SPF30. Fler tillverkare är Green People och Lavera.

Imorse såg jag att några av bloggarna jag följer också hade tagit upp det här precis vilket var lite roligt. Ett par dagar sol och värme och samtalsämnena handlar om samma saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *