Dagens glädjeämnen:

Inte för att jag har nåt sorgligt liv annars, men ibland kan det vara bra att glädjs lite extra åt småsaker. Än så länge denna arla morgon har två saker dykt upp.

-Ryggen känns mycket bättre idag faktiskt. Långt ifrån bra men det eviga hugget kunde uppenbarligen stretchas bort, precis som vanligt. Tack vare min kära kusins tips på övning så kunde jag idag lyfta upp Astrid ur sängen och bära henne till soffan utan stånk och stön. Tipset var alltså att lägga upp benet på ett bord (jag tog köksbänken) med knät vinklat. Då kunde jag sträcka sätesmuskeln utan att klämma magen eller anstränga resten av kroppen det minsta. Jag hittade en utförlig beskrivning med bild och allt. Tydligen kan man göra på ungefär samma sätt och få två olika muskler stretchade.
Päronformade sätes (länk)
Mellersta sätesmuskeln
Bonus Stora sätesmuskeln 

– Idag är det mitten av november och jag har fortfarande vita sneakers på mig. I 15 dagar till är detta ett glädjeämne, 1 december slår det över till något negativt för då vill vi ha vita snöflingor dalande utanför fönstret.
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *