Även denna arbetsvecka fick ett slut – men vad blir av helgen?

Fredag morgon och solen lyser. Att termometern krupit ner under -10 är underordnat, det är torr kyla och utan vind så är det lätt att klä sig så är man skyddad.

Imorse tog jag lite sovmorgon även om jag inte skulle lämna till Helena. Det är så himla mysigt att vakna hela familjen och ha en liten mys- och frukoststund i soffan allihopa. Man blir så mycket gladare hela dagen när man får börja den så här.

I tre dagar har ett gäng av mina kära gamla kollegor varit här och det har varit roligt att få prata och hänga lite med dom på fika och lunch. Roligt att få lite rapporter från Söderhamn och att få berätta lite om vad jag gör nu.

————————————–

Vad helgen ska bjuda på står fortfarande helt oskrivet. Planen var att åka till Vannsätter men Britten ringde igår och var hängig och förkyld och eftersom vi åker till fjällen nästa söndag så var vi inte så jättesugna att åka upp och dra på oss nåt. Kan man undvika så vill jag gärna försöka. Orkar inte med mer snoriga näsor och hostiga luftrör.

Blite det inget Vannsätter så drar vi på bio imorgon. SF Knattebio står på schemat i så fall, kanske lite lunch och myshäng för att sen åka hem och ladda för mellofinal. Hur ser er helg ut?

4 reaktioner till “Även denna arbetsvecka fick ett slut – men vad blir av helgen?”

  1. Tack så mycket Sofia!

    Jag ska köpa mig lite jordnötssmör och göra din goda smoothie i helgen om vi blir hemma. Älskar vårt ICA Maxi som har ett jättestort utbud av Kung Markattas produkter!

  2. Jag ringde just och checkade. Det får nog bli en ”hemmahelg” i helgen. Mamma är fortfarande risig.

  3. Ja, här blir det bara jobb och jobb! Imorgon kväll sitter jag ensam, som vanligt och tittar på mellon.. Skulle vara kul om man kunde göra något på helgkvällarna, men icke sa nicke…
    Ser fram emot nästa lördag istället om ni fortfarande kan tänka er att leka med oss 🙂
    Kramar från Sätra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *