Helgen i bilder

Två härliga dagar har vi haft i Stockholm. Jag och David hängde i centrala stan några timmar, gled runt och bara var. Tittade på folk, käkade på Fridays, dock inte i Kungsan för där var en timmes väntetid. Anledningen till att jag ville på Fridays var att jag ville ha milkshake men efter en bautaburgare med mozzarellasticks på så orkade jag verkligen inte. Efter maten promenerade vi in ett systembolag, vidare till Coop och sedan upp till Tegnérlunden där vi skålade i lite skumpa och en cider. Besöket på coop var för att köpa is och glas, varför dricka äckligt varm skumpa när man kan få kall?

Våren var långt gången i stan, sååå fint med de rosa blommorna. Glada människor som njöt av solen och värmen. Vi hade till och med turen att få se de ståtliga hästarna i vaktparaden, vi fick allt en turist kan önska kan man säga.

image

 

På söndagen tog vi med oss Astrid in till stan en sväng. Mest för att åka tunnelbana. Hon höll på att mysa sönder sig tror jag, jättespännande att åka tåg i tunneln och med alla människor som hon såklart charmade brallorna av.

Vi åkte hemåt när det var dags för middagsvila för henne, det var skönt att komma hem i riktigt bra tid. Det fanns tid både för lite altanhäng och morgonrocksmys framför TVn.

Lilla Monkin hänger numer med på allt. Hon har alltid älskar mina t-shirtar från Monki, med Monkisar på, så nu köpte jag en liten gosedjurs monki.

 

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *