Bossen levererade – men inte friends arena

Friends arena var det ja. Visst är det väl en maffig arena. Inget Ullevi såklart men ändock maffig, att det är tak på är såklart imponerande och om det regnar även lämpligt. Men, och det är ett stort men. Idag, dagen efter konserten så känner jag att jag aldrig nånsin mer kommer gå på konsert i friends arena.

Anledningen:det kassa ljuset. Vår vana trogen stod vi i närheten av mixerbordet, där ljudet iaf enligt mitt tycke borde vara som bäst. Skråligt, skränigt och ibland så illa att man knappt hörde Bruce över allt skrän. Efter två timmar tröttnade vi och gick cirka 50 meter längre bak. Stor skillnad. Fortfarande skränigt men mycket bättre. Här stod vi tills sista låten då vi gick längst bak för att hitta vårt sällskap. Där var det ännu värre än vid mixerbordet. Inte skråligt men tomt. Alla ljud nådde inte fram på nåt vis.

Överlag är vi naturligtvis nöjda med kvällen. Tikka Masala och Cobra på ett litet indiskt, fullsatt, hak på en bakgata i Solna, trevligt sällskap, en boss på strålande humör och ett E street band som visar sin kärlek till att spela live, ja vad kan man mer önska egentligen? Ja det skulle vara bra ljud då.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *